Најпродавани продукти
 1. Џен
  Џен
  135 ден 150 ден
 2. Рој
  Рој
  180 ден 200 ден
 3. Авокадо салата
  Авокадо салата
  234 ден 260 ден
 4. Бурито
  Бурито
  153 ден 170 ден
 5. Мос
  Мос
  189 ден 210 ден
 6. Пилешко во кари
  Пилешко во кари
  243 ден 270 ден

The Trowder service

Тоа што ја прави оваа web продавница различна од другите е трансформацијата на нарачката од електронски формат во формат кој вие го очекувате пред вас - односно готов топол оброк. Тоа и не е баш едноставен процес, затоа воведовме автоматизација на целиот тој процес, воведовме цела платформа која се грижи за воспоставување контакт помеѓу вашата нарачка и нашиот персонал. Нашиот искусен тим од девелопери кои добро си ја познаваат својата работа смислија начин како вашата нарачка секогаш ќе биде онаква како вие ја замислувате. Можиме да се пофалиме со платформата - Trowder, платформа која знае како да го сервира вашиот оброк.

ГАРАНЦИЈА ЗА ВИСОК КВАЛИТЕТ НА ХРАНАТА И УСЛУГАТА

Неколку принципи кои сакаме да ги споделиме:

 • Храната редовно се проверува од надлежните институции.

 • За состојките во оброците се погрижи надворешен тим со долгогодишно искуство на храна и нутриционизам.

 • 25 годишното искуство со месо го потврдува квалитетот и препознатливиот рецепт за подготовката на бургерите.

 • Посветени сме кон грижа на околината, така што при пакување користиме еколошки разградливи материјали.

 • Процентуално и статистички можеби е незабележително, но доставата главно ја вршиме со велосипед - тоа е уште еден показател за грижата кон околината во која живееме.

20 години постоиме за Вас

25 години постоиме за Вас

© 2022 food.itcrowd.mk, сите права се задржани